lauantai 16. helmikuuta 2008

Taon meiningit

Koh Taolla, eli kilpikonnasaarella ollaan kolmatta paivaa. Kirjoitan lyhyesti, koska nettisurffailu on taalla elitistien harrastus. Tunnin datauksesta veloitetaan kasitamattomat 120bht, jolla saa katukeittiosta pari hyvaa lounasta. Kaytiin tanaan snorklaamassa. Veden alta aukeaa uusi maailma. Dyykkaillessa voi bongata ihan ennennakematonta meininkia, kirjavia lahnoja, yksisilamaisia piikkipalloja ym. vilisemassa korallien seassa. Melkoinen sirkus kylla. Jos harrastaisin katumusta, saattaisin katua kun en mennyt laitesukelluskurssille. Havaittu virhe korjataan kuitenkin seuraavalla reissulla, jos sellainen joskus minulle suodaan.

Passi jai muuten lahtokiireiden keskella Phanganille, edellisen resortin tallelokeroon. Soitin sinne ja lupasivat epamaaraisesti laittaa tulemaan, mutta ei naista tyypeista aina ota selvaa. Saa nahda millanen soppa tasta tulee. Pitais paasta viela Kambodzaan tiistaiksi. Onhan nyt lauantai?

5 kommenttia:

percivaldo kirjoitti...

Passista: "You fuckin' idiot-cunt" (Paulie), tekstistä: "That's more like it" (Tony).

Olabade kirjoitti...

What the fck are are you doin... Took care of that shht already. Case closed. Where's my canneloni anyway?

Anonyymi kirjoitti...

Mä tein saman virheen sukelluksen kans, oli massit aika vähissä yms. mut kyl ois pitäny. Värikkäät lahnat on cool. Angkor viel edes, se on ihan tajuton :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulee ristiriitainen tunne, kun luen näitä tekstejä. Mikset kirjoita ihan normaalisti, näistä todellakin tulee mieleen madventures. ;)

Olabade kirjoitti...

ottol: Angkor oli tosiaankin huikea. Laitan viela juttua Cambodian menoista, taalta Bangkokista kasin. Paikan paalla nettiyhteydet oli aika heikkoja.

anonyymi: Pahoittelen ja yritan panostaa naihin vikoihin juttuihin vahan enemman.